Wednesday, January 24, 2007

A trecut un an de cand urmele de schi ale lui Grasu` nu mai apar in Bucegi.

In memoria ta, Grasane, am continuat sa coboram pe acolo pe unde nu coboara decat putini, Scorusii in pulver, sarituri peste cornisa din Morar, Malin si Costila, hornul din Morar, valcelul dreapta din Costila...dar fara tine ceva lipseste...libertatea absoluta a pantelor de peste 45° cu pulver de ianuarie sau gheata dura ca betonul de iulie, are un gust amar...

Amintirile ma napadesc, ma uit in spate si nu mai vad urmele tale, ne este dor sa te mai vedem skiind: ca un tzanc, dur, nerafinat, fara fitze tehnice.

Adio, Grasane, ne vom revedea mai devreme, sau mai tarziu, acolo sus pe crestele inzapezite, in pulverul pana la piept de decembrie, sau pe firnul dur, va sosi clipa cand ne vom revedea din nou sus in capul Scorusilor, Comorilor, Costilei sau la Omu, adulmecand ca niste rechini pulverul rece datator de libertate....

Iti multumesc, Grasane, pentru tot.
Nu pot sa uit nici una din cele aproape 700 de vai pe care le-am coborat impreuna in cei 7 ani de ture facute pe munte. La revedere, si va sosi ziua cand vom skia din nou impreuna, si atunci va fi pentru totdeauna!

Bubulu si Haita.
Ian. 2007































































6 comments:

andrei manea said...

Dumnezeu sa il ierte !

kya's blog said...

cuvintele sunt prea sarace in astfel de cazuri. pentru fiecare din cei ramasi cu "povara" unor astfel de amintiri de neuitat, toata compasiunea mea. pentru ei e cel mai greu. cel care s-a dus cu siguranta ii priveste fericit de acolo de unde este, pentru ca nu a fost uitat.

deodorel said...

Frumoasa initiativa din partea voastra. Odihneasca-se in pace!

Cristina Andrieş, said...

Nu ma pot exprima decat reproducand versurile unui superb, deci trist, cantec de munte:

"ninge si sfarseste inima ce bate azi in pieptul trist..."


Odihneasca-se in pace!

Unknown said...

Odihneasca-se in pace! :(

Unknown said...
This comment has been removed by the author.